WINTERWENDE FEEST
Donderdag 21 december, op de kortste dag van het jaar, vieren we in LOFT de overgang van donker naar licht. Tijdens dit winterwende feest nodigen we je uit om stil te staan bij dit bijzondere moment. Dit doen we door middel van Labyrint lopen onder de bezielende leiding van John Musterd.

WAT IS EEN LABYRINT?
Een labyrint wordt vaak verward met een doolhof, maar het verschil is dat je in een doolhof verdwaalt en dat een labyrint je het juiste pad laat zien. Het labyrint loop je van buiten naar binnen waarin je onderweg steeds nader tot je kern komt. Het leven is een voortdurende les in loslaten, waarbij je steeds moet bepalen wat nog bij je past. Het labyrint biedt een krachtige manier om je persoonlijke reis naar je kern te begrijpen en te omarmen. Terwijl je het labyrint bewandelt, ontdek je hoe je ervaringen en relaties je leven beïnvloeden en laat je los wat niet meer bij je past. Elke wending in het labyrint vertegenwoordigt een levensfase en biedt de gelegenheid om oude pijn en angsten met liefde los te laten. De weg naar buiten symboliseert het verlaten van het labyrint met de wijsheid die je hebt vergaard tijdens de reis.

WIE IS JOHN MUSTERD?
Het labyrint kruiste John Musterds pad 25 jaar geleden. Als natuurgeneeskundig therapeut en docent had hij alle mogelijkheden om dit bijzondere instrument te onderzoeken en in te zetten bij zijn cliënten. Door ermee te werken en de talloze mogelijkheden van het labyrint te ontdekken, ontstond het coachen en trainen met het labyrint. Dit is nu zijn dagelijkse werk. Als een ervaren labyrintcoach en trainer met meer dan 20 jaar ervaring heeft hij meer dan 1.000 mensen opgeleid in het gebruik van labyrinten voor persoonlijke groei en transformatie. Zijn overtuiging is dat het lopen van een labyrint een krachtige manier is om innerlijke wijsheid te ontdekken en obstakels te overwinnen. Bovendien is het een veilige en zachte manier om trauma’s los te laten en te verwerken. Met al zijn ervaring in het lopen van labyrinten heeft John een boek geschreven met veel achtergrondinformatie en praktische tips waarmee je meteen aan de slag kunt. Lees hier meer over John Musterd en zijn werk.

🌟 Ben jij klaar om je ware potentieel te omarmen?
🌟 Durf je los te laten wat je energie wegneemt?
🌟 Wil je het licht in al zijn pracht vieren?

Dan is dit winterwende feest iets voor jou!

WAAR IS HET?
Het winterwende feest speelt zich af in LOFT in Boksum, 5 km van Leeuwarden. LOFT is een kleurrijke locatie voor bijzondere bijeenkomsten, retraites en overnachtingen. De creator van LOFT, Welmoed Kuiper, heeft de kerk in 2006 opgekocht en getransformeerd tot wat nu LOFT is. Met de mogelijkheid om wellness, workshops en overnachten te combineren heeft LOFT Retreats alles in huis voor een bijzondere retreat.

Het programma in het kort
• Inloop vanaf 16.30
• Warm welkom in LOFT en het begin van de reis
• Een frisse start (Laat los wat je belemmert)
• Een afscheidsritueel om je verleden op te schonen
• Feestelijk potluck diner*
• Ontdek je unieke kwaliteiten en leer hoe je ze kunt benutten
• Een helende ceremonie met het labyrint
• Wat neem je mee van deze bijzondere wende en hoe ga je jouw leven transformeren
• Winterwende feest. Dansend sluiten we de dag af en vieren we ons eigen innerlijke licht.
Locatie: LOFT.frl
Oedsmawei 17, Boksum (5 km van Leeuwarden)
Tijd: 16.30 – 23.30
Prijs: €44,00

Wat moet je meenemen?
Voor het diner gaan we met z’n allen eten op basis van een potluck diner. *Dit houdt in dat iedereen iets lekkers meeneemt en we dit met z’n allen delen. LOFT verzorgd een grote pan vegetarische soep. Zorg dat je gerecht genoeg is voor ongeveer 4 personen.

De workshop is inclusief koffie, thee, water een lokale lekkernij en een soep voor bij de potluck.

Let op : We hebben maar 24 plekken, dus aarzel niet te lang!

Meer info over John Musterd: https://www.johnmusterd.nl/wie-ben-ik/